Politica de returnare produse

Politică de returnare produse We Like Fashion

Articolele returnate in termen de 14 zile sunt eligibile pentru schimb produs sau rambursarea contravalorii produsului (nu se restituie si taxa de transport).  
In cadrul formularului de retur, in cazul rambursarii, va fi necesar sa primim date precum contul bancar, precum si numele titularului contului.
Toate costurile cu privire la returnarea produselor intra in sarcina cumparatorului. Taxele de transport nu sunt rambursabile.

                               IMPORTANT:

Completeaza cu atentie formularul si apoi adauga-l in colet cu produsele pe care vrei sa le returnezi. Daca nu mai detii formularul de retur, il poti descarca din acesta pagina (format PDF). 

ATENTIE! Termenul maxim de Retur este de 14 zile de la data receptionarii produselor.
  1. Produsele pot fi returnate DOAR cu etichetele atasate si fara urme de purtare sau spalare!
  2. Nu uita sa pui in coletul pentru retur, originalul sau copia dovezii de cumparare (factura)
  3. Taxele de transport NU vor fi rambursate! NU trimite coletul “cu plata la livrare” – acesta va fi returnat de curier la adresa de unde a fost ridicat, fiind platite taxele de transport TUR – RETUR

 

                            IMPORTANT:

Inainte de a efectua returul este necesar sa ne anunti fie prin e-mail fie telefonic.

Daca doresti sa efectuezi un schimb de produse va fi necesar sa plasezi o comanda noua pe site, la sectiune mentiuni sa scrii “comanda schimb produse”. In caz contrar comanda va fi tratata drept una standard si va fi expediata cu plata integral.

Dupa procesarea produselor returnate, noua ta comanda va fi expediata.

Salveaza-ti cosul 😍

Pentru a salva cosul de cumparaturi pentru mai tarziu, introdu mai jos detaliile tale. Si, cine stie, poate chiar iti vom trimite un cod pentru reduceri atragatoare :)

Fii in pas cu moda

Aboneaza-te la noutati

Te vom anunta cand lansam colectii noi